Cautare

20136 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare" (4.29 secunde)
pentru modificarea si completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, in scopul corectarii unor inadvertente si formulari care lasa loc de interpretari din cauza modificarilor repetate ale legii;
La data de 18 noiembrie 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societati comerciale din sectorul 3, ocazie cu care l-au identificat pe D.
O sa vedem, poate nici la Baia Mare nu o sa puna (in perspectiva alegerilor locale anticipate, ca urmare a arestarii primarului Cristian Anghel.
Uniunea Europeana va acorda 286 de milioane de euro din fondurile sale pentru construirea unei legaturi de acces rapid intre orasele Satu Mare si Baia Mare si orasul ungar Nyiregyhaza. ... Guvernul maghiar a acceptat deja proiectul, iar drumul ar trebui sa fie utilizabil inainte de 2010.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
cea mai mare tranzactie din imobiliare in vreme de criza. ... Pe o piata de fuziuni si achizitii in scadere, putine au fost in 2010 tendintele cu conotatie pozitiva. Unul dintre elementele de noutate din 2010 a fost reprezentat de prima tranzactie fond pe fond incheiata de la inceputul crizei.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
lei in 2010. Datoria publica locala a crescut de la zero in anul 2000 la 0,16% din PIB in 2004 si la 2,3% din PIB in 2010 - adica 12 mld. ... lei, iar in 2010 de 600 mil.
Acest lucru a fost posibil datorita numarului mare de donatori aflati in moarte cerebrala din 2013 si continuarii operatiei de transplant de la donatori in viata, a precizat realizatorul primului transplant hepatic din Romania.
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu. ... Premiul special pentru cel mai tanar sportive cu rezultate extraordinare se acorda lui Denis Ieremia.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
Toate rezultatele mele si ale colegilor se datoreaza in mare parte domnului Popescu". ... In ultimii ani a avut rezultate notabile pe plan national si international, este devotat muncii pe care o face de o viata intreaga.
Este un tratament cu substante relaxante pentru riduri fine, dar si singurul cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. ... Recomand sa aveti mare grija de pielea dumneavoastra, mai ales cand obisnuiti sa va machiati des", a spus Julia Jianu.
Am un bussines de condus, clienti externi cu care colaborez deci un numar mare de deplasari in afara tarii iar la asta adaug agenda zilnica cu intalniri, consultatii, aparitii media,evenimente etc.
E o prostie asa de mare sa spui chestiile alea cind esti inregistrat, e o chestie asa de incredibila sa auzi ca au facut-o Nastase et. ... Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite. La campania asta acelasi sondaj apare in trei ziare nationale cu trei rezultate diferite.
Blocarea taierii pensiilor in 2010; ... USL este si un succes electoral, obtinand victoria in colegiul Baia Mare si ducand practic la decizia Puterii de a nu mai organiza alegeri partiale desi sunt azi 7 colegii vacante.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
Daca pe Han Gatzel au luat-o deja, craiovenii si-ar dori-o si pe Geiger, dar se pare ca jucatoarea originara din Baia Mare ar vrea sa evolueze la o echipa din strainatate.
Debutul in lungmetraj cu ‘Dacii‘ (in coproductie cu Franco-London-Film, 1966), in care este si interpret, se dovedeste a fi un mare succes romanesc, ajungand sa fie difuzat si in strainatate.
Presiunile PSD si ale mediului de afaceri pentru eliminarea impozitului minim pe cifra de afaceri si inlocuirea lui cu impozitul forfetar au condus la promisiunea Guvernului de a face acest lucru incepand cu 1 ianuarie 2010.
google-analytics.com